Открила је како је Оливер био женскарош који је сваког дана мењао жене.

- Била је једна Јелена, ја је знам. Он је сваки дан мењао те женске. Он с њом испод руке, а иде за мном. А то је трајало сигурно десетак дана. И један дан, седи он у градској кафани с овим једним редикулом, и каже ми: ‘Шињорина, ви сте мени нешто познати!‘ А кажем ја њему: ‘Знаш ме, јер си ми иза леђа већ десет дана - испричала је Весна.

Имали везу на даљину

Открила је и како су везу одржавали на даљину јер је Весна живела тада у Дубровнику, а он у Сплиту. Кад су се одлучили да крену у заједнички живот, он није имао новца, већ га је Весна издржавала. Такође, испричала је и како је била у одличним односима с његовом мајком.

Фото: АТА имагес

 

- Он је био спонзоруша, ја сам га издржавала, моји родитељи су се задужили да среде стан… Кад смо се венчали, нас једанаест смо живели у истом стану осам година! Ујутро би сви побегли, а остале би свекрва и ја. Она је тада имала година као ја сада, но мени се чинило да је била толико стара. Имале смо одличан однос, сви су се чудили томе - рекла је Весна.

Оливер је преминуо у 71. години након тешке болести рака плућа 2018. године. Био је један од најпознатијих певача у бившој Југославији.

Фото: Танјуг/СТА/Станко Груден, АТА имагес

 

У марту је Јадролинија одобрила предлог Хрватске музичке уније да се нови брод у њиховој флоти назове по легендарном Оливеру Драгојевићу, а два месеца касније била је прва службена пловидба на релацији Сплит - Вела Лука - Сплит, односно кроз његово родно место. Брод носи назив "Оливер", а његов нећак Петар Драгојевић већ се раније пожалио на име.

- Мени је само криво што се не зове Оливер Драгојевић, било је и то у понуди. Између себе смо у породици коментарисали, а по мени би пуно име и презиме била боља опција. Ове генерације знају ко је Оливер, али нове ће видети само Оливер. Упоредимо с трајектом Петар Хекторовић, није само Петар - рекао је Петар за Далматински портал раније.

БОНУС ВИДЕО: