О бурним романсама Милене Ћеранић ранијих година доста се писало, али већ дуже време она свој љубавни живот чува далеко од очију јавности. Када се осврне на своје прошле везе, певачица признаје да је имала доста промашаја на емотивном плану.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

- Била сам преварена у љубави милијарду пута. Сви партнери са којима сам била су ме варали, сви до једног - рекла је Милена и открила да ли им је праштала неверства:

- Прелазила сам им преко тога зато што сам их волела. Проблем је у томе што ја у вези дајем целу себе, а они не верују да могу да престанем да их волим, да могу да их оставим и одем. И не знам који им је био ђаво да испипавају границе моје толеранције - каже певачица.

Фото: З. Јовановић

 

Ћеранићева се осврнула на везу са колегом, певачем Немањом Стевановићем, те открила да ли се сећа њиховог односа.

- Немања и ја смо били лудо заљубљени. Али сада да се сећам неких конкретних ствари у вези с њим, не. Немам потребу да се подсећам шта је било. Само могу да изразим своју љубав као човека према том човеку. И заиста постоји та љубав, али људска, у смислу да неком желиш сву срећу. Зашто размишљати о љубави с неким с ким си био некада? Посебно ако је то било пре много година. Када размишљаш о тој љубави, обично кажеш: "Ух, ал' сам ја патила због овог дечка" или "Ух, баш смо се волели". Али да се присећам неких конкретних детаља, не - искрена је Милена.

Бивша "Звезда Гранда" проговорила је и о раскиду уговора са "Гранд" продукцијом, па признала да данас нема лепо мишљење о Жики Јакшићу, као и осталим челницима те продукције.

Информер