Певачица никада није имала проблем да прича о свом приватном животу, једино није желела да говори о оцу. Дуго није ни знала ни ко је он. 

Видан, Анин отац појавио се у њеном животу када је Ана учествовала у "Звездама Гранда". Њена мајка Данијела је као врло млада остала у другом стању и са Аном се преселила у престоницу док је била беба.

Видан се оженио и добио ћерку Мају.  Са оцем је у одличним односима, а блиска је и са полусестром Мајом. Многи тврде да њих две личе. 

- Ана и њен отац Видан се двадесет година нису ни познавали, нити су имали икакав контакт. Њена мајка је као млада за труднела с Виданом и још док је Ана била беба, њих две су се преселиле у престоницу. Причало се да је то дете Виданова, али нико ништа није могао да потврди, јер је то била само успутна веза и временом се све заташкало. Данијелу су многи кривили што ће јој дете расти без оца, зато је она одлучила да се брже-боље удаљи од свега. Отпочела је нови живот у Београду и ускоро се удала – причао је извор близак породици Ане Севић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: