Златан Ибрахимовић једна је од најбољих фудбалер који је потекао са наших простора, а иако се недавно пензионисао, његов утицај на најпопуларнији спорт на свету је немерљив. Наиме, његова популарност се никако не смањује, а о маестралним потезима на терену се и сада прича. Са друге стране, врло је интригантна личност, те је довољна само једна његова изјава да се покрене лавина коментара.

Фото: Профимедиа

 

 

Осим фудбалских достигнућа, Ибрахимовић је познат и по својој јединственој личности. Златанове изјаве и интервјуи често су постајали вирални због његовог самопоуздања и неконвенционалног хумора. Неодољива харизма и невероватна веровање у сопствене способности учинили су га иконом, не само у фудбалском свету, већ и шире.

Иако своју интиму углавном држи само за себе, изненадио је када је проговорио о вођењу љубави са својом супругом.

Фото: Профимедиа

 

Наиме, Ибрахимовић је у интервјуу са Пирсом Морганом одговорио на врло шкакљиво питање.

Новинар га је упитао: "Да ли је боље давати голове него имати секс", а Швеђанин је у свом стилу рекао:

- Секс је бољи. Свако ко мисли другачије има проблема у кревету - био је јасан Ибрахимовић.

Истакао је да са годинама не би требало интиму запостављати, напротив. Она даје посебну драж свакој љубавној вези, те у кревету ништа не би требало да се подразумева. А најбитније је отворен разговор о свему, како би оба партнера била задовољна. А Златан, како исиче, даје све од себе да максимално удовољио својој лепшој половини.