Zlatan Ibrahimović jedna je od najboljih fudbaler koji je potekao sa naših prostora, a iako se nedavno penzionisao, njegov uticaj na najpopularniji sport na svetu je nemerljiv. Naime, njegova popularnost se nikako ne smanjuje, a o maestralnim potezima na terenu se i sada priča. Sa druge strane, vrlo je intrigantna ličnost, te je dovoljna samo jedna njegova izjava da se pokrene lavina komentara.

Foto: Profimedia

 

 

Osim fudbalskih dostignuća, Ibrahimović je poznat i po svojoj jedinstvenoj ličnosti. Zlatanove izjave i intervjui često su postajali viralni zbog njegovog samopouzdanja i nekonvencionalnog humora. Neodoljiva harizma i neverovatna verovanje u sopstvene sposobnosti učinili su ga ikonom, ne samo u fudbalskom svetu, već i šire.

Iako svoju intimu uglavnom drži samo za sebe, iznenadio je kada je progovorio o vođenju ljubavi sa svojom suprugom.

Foto: Profimedia

 

Naime, Ibrahimović je u intervjuu sa Pirsom Morganom odgovorio na vrlo škakljivo pitanje.

Novinar ga je upitao: "Da li je bolje davati golove nego imati seks", a Šveđanin je u svom stilu rekao:

- Seks je bolji. Svako ko misli drugačije ima problema u krevetu - bio je jasan Ibrahimović.

Istakao je da sa godinama ne bi trebalo intimu zapostavljati, naprotiv. Ona daje posebnu draž svakoj ljubavnoj vezi, te u krevetu ništa ne bi trebalo da se podrazumeva. A najbitnije je otvoren razgovor o svemu, kako bi oba partnera bila zadovoljna. A Zlatan, kako isiče, daje sve od sebe da maksimalno udovoljio svojoj lepšoj polovini.