Pevačica Sanja Maletić se nedavno, posle dugogodišnje borbe za potomstvo, porodila u 52. godini. Sada je za domaće medije prvi put progovorila o detaljima trudnoće i prvim danima sa bebom.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

- Stiglo je više od 10.000 poruka. Potrudiću se svima da odgovorim. Na svet je došla jedna čarobna devojčica koja se zove Vanja, ona je božije čudo, rodila sam je na Vidovdan. Govorila sam ja i o svojim neuspesima, to traje sedam, osam godina, onda ideš dalje, dok sam živa dok priroda i bog kažu da može, ja ću da probam. Odabir lekara je kod mene bio presudan. Prva etapa je bila priprema, bila sam u Solunu kod izvrsnog stručnjaka, bilo je jako lepo iskustvo tamo. Onda me je preuzeo doktor u Beogradu, pružili su mi dosta ljubavi, dali su snagu i meni i mojoj bebi. Imala sam sreću i mogu da se zahvalim gospodu bogu - istakla je Sanja, pa objasnila zašto nije bilo moguće da usvoji dete.

- Nije bilo moguće usvajanje zbog mojih godina. Borba je trajala sedam, osam godina. Nisam ja krila, mnogo njih me je videlo. Budi ljudina i očekuj da budu i drugi prema tebi. Da bih došla do cilja nisam smela nikakva uzbuđenja da imam. Bolje je malo primiriti se da možeš u molitvi da izneseš sve - navela je Sanja i dodala da je trudnoća lagano prošla.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

- Trudnoća je bila lagana, nisam povraćala. Jela sam trešnje, sve trešnje sa Cvetkove pijace sam pojela, sad je zovem majkina trešnjica. Volim što je devojčica i nisu to nimalo naivne godine, na nama je da vaspitamo svoje dete da prinese čašu vode sutra svojim roditeljima. Ja sam sa mojim mužem 10 godina u braku. Ne eksponiramo se, niko nema pojma ni u kojoj firmi radim. Srećna sam što sam u svom životu odvojila privatno život od poslovnog - precizirala je pevačica, pa poručila svim ženama:

- Moja poruka svim ženama sveta je da budu istrajne i da se mole bogu. Svojim kolegama sam prijatelj i to su prijateljstva koja traju dugi niz godina. Moram spomenuti da su Goran Jovanović i Goran Čomor bili prisutni sve vreme i gledali kako Vanjica raste u stomaku, a od mojih kolega stvarno sam im svima zahvalna - rekla je pevačica i otkrila kakvi su joj planovi za ovo leto.

- Ove godine ne idemo nigde, moramo da ispoštujemo bebu, tako da mirujemo u Boegradu, a dogodine ako bog da u Crnu Goru u našu nekretninu. Biće to jedna morska beba - zaključila je Sanja.

Alo