Кошаркашка репрезентација Србије припрема се за Олимпијске игре у Паризу и проводи дане у Старој Пазови у одличном расположењу.

Чланови националног тима су стали пред таблу са занимљивим, лексиконским питањима и имали су задатак да открију доста тога једни о другима. Очекивано, Никола Јокић је стао пред њу и дао одговоре на многа питања, мада му није пријало када су рекли да је он "највећа спавалица".

- Ко је мене изабрао да сам највећа спавалица? Друже, па ја не спавам! - брецнуо се Никола на саиграче и утицао да се у то поље ипак налепи слика Василија Мицића. И остали се нису бунили када је Богдановић ставио баш Васу у то поље, јер је очигледно да плејмејкер Србије воли да добро одмори.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Ко је највећи заводник? Тим-менаџер Небојша Илић залепио је у то поље сличицу Алексе Аврамовића, који му је пружио руку уз речи "Јеси ти луд, докторе?", а онда је Јокић пришао и залепио у то поље сличицу Богдана Богдановића. Други такође нису имали примедби на то, иако Богдану није било баш драго да се то снима. "Немој бре!", викао је капитен, али је сличица остала на месту.

Ко би могао да се изгуби на путу до терена? Алекса је поново ту стао крај табле и рекао "То сам ја, гарант". Ко има највеће шансе да закасни на тренинг? Центар Србије Душан Ристић је без размишљања ту залепио сличицу Дејана Давидовца и рекао "Па, то је најлакше питање".

 

 

Богдан Богдановић, капитен репрезентације, означио је Николу Јокића као "ноћну птицу", а највише шанси да запева успред утакмице дате су Вањи Маринковићу. Даље, као играча који би промашио речи химне саиграчи су означили Уроша Плавшића, дебитанта, а Филип Петрушев је репрезентативац код кога су највеће шансе да ће се увек наћи нешто слатко.

Јокић се тада још једном вратио пред таблу и открио свима да је Никола Милутинов "краљ плесног подијума", док је Алексеј Покушевски означен као "Стенд-ап комичар". Музичка звезда репрезентације је Огњен Добрић, а Василије Мицић је додао да најзаразнији осмех у екипи има Никола Јовић.

Највеће шансе да обује две различите чарапе саиграчи су дали Марку Гудурићу, Огњен Јарамаз је проглашен за играча са најлепшом фризуром, а као главног кувара Филип Петрушев је "нацртао" Алексу Раданова.

БОНУС ВИДЕО: