Пре 14 година је позната звезда гостовала у једној емисији и истакла да је уверена да би њен живот био другачији да јој је отац жив: 

- Најтежи тренутак у животу ми је губитак једног родитеља, тате. Ја сам јако била везана и за њега, као и свака ћерка. Имала сам тада 19 година, када ми је он био најпотребнији - рекла је она тада и додала:

- Верујем да је он сада жив и да се то није све тако издешавало, да бих тешко била на сцени, мој пут би био другачији. Тако барем мислим. Не би ме он никад спречио, али из неког поштовања, да их не разочарам, ја бих остала, можда бих била професорка енглеског.

Кајала се што у том периоду није уписала Филолошки факултет: 

- У то време сам полагала паралелно два пријемна, један на Филолошком, за енглески, други на Политехничком. То ми је био највећи пораз у животу тада, ја са свим петицама и све, ја сам била девета испод црте. Примало се 70 ученика, била је огромна конкуренција, од 2.000. Када сам видела да сам испод црте, то је за мене било немогуће. И онда сам се казнила, те године нисам ишла на море, радила сам у кафићу у Параћину. Саму себе сам казнила.

Открила је у каквом је односу са мајком: 

- Пре свега је мајка, али онда и најбоља пријатељица. Тако је то у сваком послу, кад радиш добро и кад си у врху, тешко је наћи праве пријатеље. Тако да највише поверења имам у мајку- испричала је певачица својевремено у емисији "Добро вече Србијо".

Већ неко време постоје приче да Ана и Миљана нису у добрим односима: 

- На почетку терапије, када ми је докторка рекла да негде нешто “шкрипи” у односу са мајком ја сам скочила да се свађам, тражила да ми покаже диплому. Са мајком сам у најбољим односима, излазимо у град, а испоставило се да је баш то проблем. Да ли је нормално да мајка излази у град са ћерком? Јесте мене мајка раније родила него ја Тару али, свеједно, то није нормално. Не могу мајка и ћерка да буду другарице - испричала је за "Хyпе" и додала да је у породици увек била "обележена".

- Моја мајка је стално у улози неке жртве, њој никад ничега није довољно. И ја сам то препознала код себе. Током терапије смо дошле до тога. Ако је петица, зашто није пет плус? Ако си трећа на кросу, што ниси прва? Ако си прва, што ниси пре првог? То место не постоји, али нека га измисле. И све то из неког незадовољства, само њој познатог. Никад довољно и никад довољно добро. Навикла сам да не ваљам. Ја сам црна овца фамилије. Прихватила сам ту улогу и играм је ревносно.

На новом албуму налази се емотивна песма "Тераса са погледом на зид" за чији текст фанови тврде да је Анино дубоко емотивно обраћање мајци Миљани.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: