Pre 14 godina je poznata zvezda gostovala u jednoj emisiji i istakla da je uverena da bi njen život bio drugačiji da joj je otac živ: 

- Najteži trenutak u životu mi je gubitak jednog roditelja, tate. Ja sam jako bila vezana i za njega, kao i svaka ćerka. Imala sam tada 19 godina, kada mi je on bio najpotrebniji - rekla je ona tada i dodala:

- Verujem da je on sada živ i da se to nije sve tako izdešavalo, da bih teško bila na sceni, moj put bi bio drugačiji. Tako barem mislim. Ne bi me on nikad sprečio, ali iz nekog poštovanja, da ih ne razočaram, ja bih ostala, možda bih bila profesorka engleskog.

Kajala se što u tom periodu nije upisala Filološki fakultet: 

- U to vreme sam polagala paralelno dva prijemna, jedan na Filološkom, za engleski, drugi na Politehničkom. To mi je bio najveći poraz u životu tada, ja sa svim peticama i sve, ja sam bila deveta ispod crte. Primalo se 70 učenika, bila je ogromna konkurencija, od 2.000. Kada sam videla da sam ispod crte, to je za mene bilo nemoguće. I onda sam se kaznila, te godine nisam išla na more, radila sam u kafiću u Paraćinu. Samu sebe sam kaznila.

Otkrila je u kakvom je odnosu sa majkom: 

- Pre svega je majka, ali onda i najbolja prijateljica. Tako je to u svakom poslu, kad radiš dobro i kad si u vrhu, teško je naći prave prijatelje. Tako da najviše poverenja imam u majku- ispričala je pevačica svojevremeno u emisiji "Dobro veče Srbijo".

Već neko vreme postoje priče da Ana i Miljana nisu u dobrim odnosima: 

- Na početku terapije, kada mi je doktorka rekla da negde nešto “škripi” u odnosu sa majkom ja sam skočila da se svađam, tražila da mi pokaže diplomu. Sa majkom sam u najboljim odnosima, izlazimo u grad, a ispostavilo se da je baš to problem. Da li je normalno da majka izlazi u grad sa ćerkom? Jeste mene majka ranije rodila nego ja Taru ali, svejedno, to nije normalno. Ne mogu majka i ćerka da budu drugarice - ispričala je za "Hype" i dodala da je u porodici uvek bila "obeležena".

- Moja majka je stalno u ulozi neke žrtve, njoj nikad ničega nije dovoljno. I ja sam to prepoznala kod sebe. Tokom terapije smo došle do toga. Ako je petica, zašto nije pet plus? Ako si treća na krosu, što nisi prva? Ako si prva, što nisi pre prvog? To mesto ne postoji, ali neka ga izmisle. I sve to iz nekog nezadovoljstva, samo njoj poznatog. Nikad dovoljno i nikad dovoljno dobro. Navikla sam da ne valjam. Ja sam crna ovca familije. Prihvatila sam tu ulogu i igram je revnosno.

Na novom albumu nalazi se emotivna pesma "Terasa sa pogledom na zid" za čiji tekst fanovi tvrde da je Anino duboko emotivno obraćanje majci Miljani.

(Blic)

BONUS VIDEO: