Бивши учесник "Парова" и победник "Малдива" Илија Граховац, познатији као Змај од Шипова, својевремено је био један од најинтригантнијих учесника у ријалитију.

Њега је публика упамтила као некога ко је био без длаке на језику у ријалитију, док је у свом крају био познат као један од најбогатијих сточара. 

У међувремену се готово потпуно повукао из јавности, тек понекад се у медијима нађе неки текст о њему, а сада из Шипова стижу тужне вести за Змаја.

Мајка Илије Граховца, Боја Граховац, преминула је у 91. години, сазнаје "Нпортал.рс".

Фото: Принтскрин

 

 

Да подсетимо, Боја је живела на породичном имању Граховаца у Шипову, а док јој је син био у ријалитију, она је била усамљена и читав посао је спао на њу.

- Ја немам појма шта је ријалити... Да се такмиче у косидби или јахању Илија би све надвисио, али не знам ја то њихово ништа. Углавном, надам се да ће победити и освојити награду као што ми увек буде драго када неки комшија добро прође, ожени се и стекне мушко дете - причала је својевремено мајка Боја за "Пресс РС".

 

На помен да је у "Паровима" био отворен конкурс за "змајицу", Боја се загонетно смешкала.

- Шта!? Јавило се преко 500 жена да постану Илији пар. Он сад бира, је ли? Само нек добро изабере и нека жена буде вредна и роди му децу. Иначе, Илија је био шест, седам година у браку са бившом снајом Емиром која је отишла у Америку. Није навикла на тежак рад или што ми кажемо побегла је од терета. Ипак, Иле с њом има петогодишњу ћерку Милицу. Лепа је као сва моја унучад и праунучад. Само да се не наљуте те женске из конкурса што он већ има дете - причала је Боја.

Фото: Принтскрин

 

 

- Понекад га гледам код комшија. Тамо у кући су још Лепа Лукић и Бора Дрљача. То су легенде које певају оно "Крајишници, где ћемо на прело" и "Од извора два путића". Није ми јасно како је Илија постао познат као они, али нека припазе то моје дете - говорила је Граховчева док јој је син био у "Паровима", а никада јој није било најјасније како је Илија добио надимак Змај од Шипова.

- Веле да су сви родили мушку и женску децу, а ја "змаја". Шта знам како је он добио то име. Ваљда је свуда "одао и држао неке говоре".

БОНУС ВИДЕО: