Bivši učesnik "Parova" i pobednik "Maldiva" Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, svojevremeno je bio jedan od najintrigantnijih učesnika u rijalitiju.

NJega je publika upamtila kao nekoga ko je bio bez dlake na jeziku u rijalitiju, dok je u svom kraju bio poznat kao jedan od najbogatijih stočara. 

U međuvremenu se gotovo potpuno povukao iz javnosti, tek ponekad se u medijima nađe neki tekst o njemu, a sada iz Šipova stižu tužne vesti za Zmaja.

Majka Ilije Grahovca, Boja Grahovac, preminula je u 91. godini, saznaje "Nportal.rs".

Foto: Printskrin

 

 

Da podsetimo, Boja je živela na porodičnom imanju Grahovaca u Šipovu, a dok joj je sin bio u rijalitiju, ona je bila usamljena i čitav posao je spao na nju.

- Ja nemam pojma šta je rijaliti... Da se takmiče u kosidbi ili jahanju Ilija bi sve nadvisio, ali ne znam ja to njihovo ništa. Uglavnom, nadam se da će pobediti i osvojiti nagradu kao što mi uvek bude drago kada neki komšija dobro prođe, oženi se i stekne muško dete - pričala je svojevremeno majka Boja za "Press RS".

 

Na pomen da je u "Parovima" bio otvoren konkurs za "zmajicu", Boja se zagonetno smeškala.

- Šta!? Javilo se preko 500 žena da postanu Iliji par. On sad bira, je li? Samo nek dobro izabere i neka žena bude vredna i rodi mu decu. Inače, Ilija je bio šest, sedam godina u braku sa bivšom snajom Emirom koja je otišla u Ameriku. Nije navikla na težak rad ili što mi kažemo pobegla je od tereta. Ipak, Ile s njom ima petogodišnju ćerku Milicu. Lepa je kao sva moja unučad i praunučad. Samo da se ne naljute te ženske iz konkursa što on već ima dete - pričala je Boja.

Foto: Printskrin

 

 

- Ponekad ga gledam kod komšija. Tamo u kući su još Lepa Lukić i Bora Drljača. To su legende koje pevaju ono "Krajišnici, gde ćemo na prelo" i "Od izvora dva putića". Nije mi jasno kako je Ilija postao poznat kao oni, ali neka pripaze to moje dete - govorila je Grahovčeva dok joj je sin bio u "Parovima", a nikada joj nije bilo najjasnije kako je Ilija dobio nadimak Zmaj od Šipova.

- Vele da su svi rodili mušku i žensku decu, a ja "zmaja". Šta znam kako je on dobio to ime. Valjda je svuda "odao i držao neke govore".

BONUS VIDEO: