Слоба и Јелена Радановић недавно су правили гала свадбу, на којој су присуствовале бројне познате личности. Њих двоје живе један миран и повучен живот, а у кући влада права породична идила. Међутим, вест да је Јелену напао бивши супруг, изазвала је праву буру у јавности.

Фото: АТА имагес

 

Сада се огласила и садашња супруга њеног бившег, која је рекла како је поднела пријаву за насиље против Јелене. 

- Разлог због којег се оглашавам после годину дана од инцидената и непријатности које сам доживела је тај што константно трпим увреде најгоре врсте од Јелене, као и то што ми телефон који ми је отела још увек није враћен - започела је причу и наставила:

Фото: Принтсцреен / јеја.радановиц

 

- Сусрет с Јеленом сам имала два пута, 14. и 26. маја 2023. године. Оба пута ме је напала. Једном је и провалила у наш стан, бесна и непријатна, али то је посебна прича, која је такође пријављена полицији. Отишли смо 14. маја 2023. у Вишњицу да вратимо децу, која су тог викенда била код нас. Били смо код мајке мог супруга с његовом тетком, која нам је сведок. Јелена је пришла ауту са сувозачеве стране, имала је капуљачу на глави. Супруг, кад ју је видео, спустио је прозор да пита шта хоће, али је она отворила врата и рекла: "Ћао, ја сам Јелена", на то сам рекла да ми је драго, а онда ме је, без икаквог разлога, ударила отвореном шаком у лице. Од ударца су ми спале наочаре за вид. Добацила ми је: "Научи да се понашаш, сељанчуро." Супруг је био у шоку, као и тетка, која је седела на задњем седишту. Отишли смо у полицију и пријавили случај - рекла је, па описала и други инцидент:

- Следећи је исто био испред њене куће кад смо долазили по децу. Овако нешто ми се никад није догодило. Заиста је трауматично и стресно. Супруг је отворио гепек како би убацио ствари, она је видела да седим на сувозачевом месту. Кренула је да виче и да му говори: "Немој ову ку***тину да ми доводиш." Заиста ми је жао што морам да користим овакав вокабулар. Видела сам да ће доћи опет до неког инцидента, па сам узела телефон да снимам, да бих полицији показала доказ, јер се непријатност понавља. Кад је видела да је снимам, ускочила је у ауто и бацила се на мене, ухвативши ме једном руком за врат, а другом руком је хтела да ми отме телефон из руке. Срећа па је супруг одреаговао и успео једва да је извуче из аута, да ме не би повредила, јер је била агресивна. Мислио је да она у рукама има неко оружје или нешто чиме би могла да ми нанесе трајне повреде - говори она.

Фото: АТА имагес

 

Тада се, према њеним речима, појавио Јеленин тата.

- Нисам могла да верујем да је спремна на тако нешто и да је тако насилна. У моменту кад је њу мој муж извукао из аута, њен отац је истрчао из куће са огромним кухињским ножем и кренуо на мог супруга. Мој утисак је да је све ово било инсценирано унапред, јер је њој била потребна прича којом ће да оправда ударац који ми је нанела 14. маја и желела је да мог мужа представи насилником како би себе опрала. У прилог томе говори и чињеница да је у јавности Јелена објавила само исечак снимка на ком се види како њу мој муж извлачи из аута, иако постоји снимак целог догађаја, а постоје и снимци који потврђују моје наводе.

- Она је потом дошла код аута са сувозачеве стране и кренула опет да ме напада и удара. И у том тренутку држала сам телефон како бих је снимила, али се она накачила на моју руку и нанела ми повреде. Успела је да ми отме телефон и одмах је отрчала у кућу да га сакрије. То јој је био циљ. Тражила сам да ми врати телефон, рекла сам да ћу обрисати снимак на ком се види њено насилничко понашање, међутим, рекла ми је да сам луда и смејала се. И овај, као и претходни инцидент смо ишли у полицију да пријавимо. Звали су Хитну помоћ, од које сам добила упуте за Ургентни центар. Кад се присетим свега, није ми добро, имала сам озбиљне трауме после тих догађаја, морала сам да посећујем и неуропсихијатра. Овом приликом апелујем на надлежне органе да учине све што је потребно да ми врате телефон, јер су им достављени јасни докази да се телефон налази код ње - говори жена за Курир.

Овим поводом се одмах огласила и Јелена, која није имала неки коментар на све ове оптужбе.

- Занимљива причица. Лепо је време и ја сам са својом децом на базену и читамо књигу - рекла је кроз смех.

Информер / Курир