Знакови који ће се највероватније обогатити су скоро потпуно исти као и листа најсрећнијих знакова у јулу. Подсећамо да ће Венера, Меркур и Марс бити јаки у јулу, али за нас је много важније да знамо коме су Марс и Меркур најважнији, јер овај пар планета даје највеће шансе за успех у послу.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Овај Знак ће започети или наставити свој поход ка финансијским висинама, јер је Меркур на њиховој страни. Ова планета ће им дати много позитивне енергије, коју могу да потроше на оно што им је важно, и помочи ће им да се обогате. Близанци ће моћи да се одлично изразе у креативном правцу. Ово ће бити одличан месец за развој и реализацију нових идеја, као и за пословна путовања.

Лав

Лавови ће моћи да уживају у великим куповинама. Ово ће бити веома повољан период за куповину важних и скупих ствари и некретнина. Биће корисно улагати у хартије од вредности. Лавови ће моћи да се носе и са примарним и најтежим задацима. Ако су у јуну наишли на неке финансијске невоље, онда ће у јулу моћи лако да их превазиђу. Главна ствар је да идете напред.

Девица

Људи овог знака ће највероватније заобићи финансијске невоље. Девицама ће бити веома тешко да преваре и искористе њихову доброту. Они ће моћи да сачувају и увећају своја финансијска средства и ауторитет. Биће ово дивно време за учење, тражење новог посла, куповину и, уопште, све што може на било који начин утицати на повећање зараде. Девице су на коњу и не могу да одустану.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Јарчеви треба да покажу максималну пажњу на детаље. Ово време је веома важно за њих. Могуће је да се неће баш сада обогатити, али све што буду успели да ураде у јулу, пуни снаге и енергије, позитивно ће утицати на њихову будућност. Јарчеви морају летети ка својој срећи и сновима. Не можете да оклевате и сумњате у себе, јер све треба да прође. Марс ће им помоћи у томе.

Водолија

Ово је одлично време за Водолије за куповину, путовање и опуштање. Не остављајте актуелне ствари по страни. Ови људи ће постати отпорнији, па треба да преузму најтеже ствари. Водолије ће такође постати још паметније, а и финансијска интуиција ће постати оштрија, што је изузетно важно.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: