Кристина и Сем упознали су се док су обоје били на одмору на Куби са пријатељима и породицом, након што су се срели у једном бару. Била је то, како кажу, "љубав на први поглед" те су после само недељу дана познанства одлучили да ће се заједно преселити у Африку.

Сада су заједно већ седам година, а на друштвеним мрежама редовно деле детаље из свог свакодневног живота. Нажалост, често су на мети расистичких коментара пуних мржње. Неки их оптужују и да нису пар, већ да све глуматају за потребе друштвених мрежа. Други пак претпостављају да је Кристина његова адвокатица или да је Сем Кристинин туристички водич јер често путују.

- Шетали смо заједно, држали наше документе у рукама, а неко је почео да ме испитује јесам ли Семова адвокатица. Такође су њега знали да питају да ли је мој туристички водич. И особље ресторана према се понекад понаша другачије - више ме уважавају, постављају ми више питања и чешће ме гледају у очи, док у Сема гледају непријатељски или пак непристојно буље у њега - испричала је Кристина за британске медије.

А негативни коментари испод њихових заједничких објава на друштвеним мрежама само се нижу.

"Он је с тобом само због новца", "Како га уопште видиш ноћу", "Мора да јој узима брдо лове", "Ово је оно кад кажу да је љубав слепа", "Ја ту видим само девојку и њену сенку", "Трећа нога, то је оно што њу привлачи", "Не знам шта јој се свиђа на њему, одговор је сигурно у гаћама", гласили су само неки од грубих и неумесних шала које им људи пишу, но, срећом, Кристина и Сем се не обазиру превише на њих.

- Људи који нас вређају на друштвеним мрежама, мислим да они само желе пажњу. Ми свакако не губимо главу због тога како се други људи односе према нама и нашем односу. Сем и ја имамо чврсту везу коју нам нико не може уништити. Када упознате оног правог, ништа друго није важно - испричала је Кристина.

Овај пар стога је одлучио да све критике и осуде претвори у забаву - па сада свакодневно снимају видео клипове за ТикТок којима заправо одговарају на увреде пратилаца. Живе заједно у главном граду Уганде, Кампали, што је уједно и Семов родни град. Њему је отац из Уганде, а мајка из Судана, те има још три брата и три сестре.

- Пуно тога догодило се одједном. Била сам нервозна јер сам напуштала своју породицу и селила се у потпуно другачију земљу. Али била сам и узбуђена јер започиње ново поглавље мог живота са Семом, јер сам од првог тренутка кад сам га видела у том бару знала да је то љубав на први поглед. Семова и моја породица нису нас осуђивали. Видели су да смо срећни и да се волимо, а то је једино важно. Љубав нема боју. Моји родитељи желе најбоље за нас и видели су доброту у Сему, то нам је олакшало ствари - испричала је заљубљена Кристина, која ће своме вољеном Сему ускоро рећи и судбоносно "да". После венчања, немају намеру да се селе из Африке, баш напротив - желе да оснују школу у њиховом месту.

- Остаћемо овде јер смо овде пронашли свој мир. Све је овде лако и људи су љубазни. Кристину третирају као краљицу где год да оде. Ради се о томе да Африканци воле све људе - објаснио је Сем, преноси Need To Know.

БОНУС ВИДЕО: