Ђуричићева се у овом поступку теретила да је у марту 2015. године организовала отмицу и да су јој у томе помогла двојица пријатеља, Г. Бурсаћ и Љ. Проданић.

На превару је довукла Јелену М. у своју кућу у Миријеву, у улицу Душана Радаковића, где су је сви заједно везали и тукли, оптужујући је да је "Краљици силикона" украла шифру за Фејсбук.

Јелена М. је пред судом тврдила да ју је Тијана том приликом шишала и псовала.

Тијана је, с друге стране, негирала кривицу и истакла да је цео случај измишљен те да је Јелена М. психички болесна особа.

Фото: Јутјуб принтскрин/TheRakac85

 

Ко је "краљица силикона"?

Тијана је својевремено изазвала велику пажњу јавности због свог физичког изгледа. Она је имала бројне операције, дугачку црну косу као и плава сочива.

Са естетским зајхватима почела је када је имала свега 16 година, а 2013. године је изјавила да је “можда мало претерала”, али да јој се то и допада и да не мари за мишљења других.

Фото: Фејсбук принтксрин/Tijana Djuricic

 

Тијани је популарност донела и учешће у ријалити шоу програму "Фарма", и тада је испливала њена фотографија пре свих естетских захвата. Многи су коментарисали да јој промена изгледа уопште није била потребна, али је Дуричићка одбијала свако мишљење које се коси са њеним.

А онда, Тијана се нагло повукла из јавног живота, клубова, рефлектора, и шокирала новом драстичном променом - "краљица силикона" више није била "краљица силикона".

Фото: Фејсбук принтксрин/Tijana Djuricic

 

Она је решила да смањи груди, извади силиконе у уснама

Фото: Фејсбук принтксрин/Tijana Djuricic

 

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц)