Đuričićeva se u ovom postupku teretila da je u martu 2015. godine organizovala otmicu i da su joj u tome pomogla dvojica prijatelja, G. Bursać i LJ. Prodanić.

Na prevaru je dovukla Jelenu M. u svoju kuću u Mirijevu, u ulicu Dušana Radakovića, gde su je svi zajedno vezali i tukli, optužujući je da je "Kraljici silikona" ukrala šifru za Fejsbuk.

Jelena M. je pred sudom tvrdila da ju je Tijana tom prilikom šišala i psovala.

Tijana je, s druge strane, negirala krivicu i istakla da je ceo slučaj izmišljen te da je Jelena M. psihički bolesna osoba.

Foto: Jutjub printskrin/TheRakac85

 

Ko je "kraljica silikona"?

Tijana je svojevremeno izazvala veliku pažnju javnosti zbog svog fizičkog izgleda. Ona je imala brojne operacije, dugačku crnu kosu kao i plava sočiva.

Sa estetskim zajhvatima počela je kada je imala svega 16 godina, a 2013. godine je izjavila da je “možda malo preterala”, ali da joj se to i dopada i da ne mari za mišljenja drugih.

Foto: Fejsbuk printksrin/Tijana Djuricic

 

Tijani je popularnost donela i učešće u rijaliti šou programu "Farma", i tada je isplivala njena fotografija pre svih estetskih zahvata. Mnogi su komentarisali da joj promena izgleda uopšte nije bila potrebna, ali je Duričićka odbijala svako mišljenje koje se kosi sa njenim.

A onda, Tijana se naglo povukla iz javnog života, klubova, reflektora, i šokirala novom drastičnom promenom - "kraljica silikona" više nije bila "kraljica silikona".

Foto: Fejsbuk printksrin/Tijana Djuricic

 

Ona je rešila da smanji grudi, izvadi silikone u usnama

Foto: Fejsbuk printksrin/Tijana Djuricic

 

BONUS VIDEO:

(Blic)