Вестон Кејџ, син познатог глумца Николас Кејџа, ухапшен је под сумњом да је физички напао своју мајку, глумицу Кристину Фултон. Инцидент се догодио неколико недеља након што је Кристина виђена са озбиљним повредама лица. Према извештајима, 33-годишњи Вестон је приведен у среду због оптужби за напад смртоносним оружјем.

Фото: Профимедиа

 

Породична драма

Извори наводе да је Вестон напао мајку током психичке кризе, што је шокирало многе, иако су неки упућени тврдили да је овакав исход био очекиван. Ово није први пут да је Вестон у центру скандала; 2017. године био је ухапшен због вожње под утицајем алкохола, изазивања несреће и напуштања места догађаја.

Реакција јавности

Медији су брзо реаговали на вест о хапшењу Вестона Кејџа, истичући његове претходне проблеме са законом и наглашавајући озбиљност оптужби које су сада усмерене на њега. Такође, спекулисало се да је његов отац, Николас Кејџ, платио кауцију од 150.000 евра како би ослободио свог сина.

 

 

Реакција Кристине Фултон

Након што је хитна помоћ интервенисала, глумица Кристина Фултон одбила је да оде у болницу, упркос озбиљности повреда које је задобила. Ова одлука изазвала је додатну пажњу јавности, која је покушала да проникне у динамику породичних односа и разуме шта је довело до оваквог трагичног догађаја.

Ко је Вестон Кејџ Копола?

 

 

Син славног Николаса, рођен је 26. децембра 1990. године. Глумац је, музичар и продуцент, а тренирао је и више борилачких вештина.

Република