Водитељка "Слагалице" ужива већ неколико година са адвоктом Николом Радојевићем ког је упознала током једне шетње 2014. године. Није се ни надала да ће човека свог живота упознати на улици, када се најмање надала.

- Никола и ја смо се упознали сасвим случајно, и то на улици док је он тражио изгубљеног пса, а ја сам шетала своје две куце. У моменту када је мој пас излетео на пут јурећи мачку, замало га је ударио ауто. Никола га је ухватио, пришао ми, дао ми га и тада ме питао да ли сам видела његовог пса. Како сам јако слаба на животиње, дала сам се у акцију да му помогнем. Разлетела сам се тада по крају да га нађем. Када сам га током тражења срела још једном, дао ми је своју визиткарту, а остало је историја - испричала је једном приликом водитељка.

 

 

Раденковићева је истакла да је плакала када су били раздвојени: 

- Морам вам признати да је било јако чудно. Сваки наш сусрет био је љубав на први, други, трећи поглед. Кад се само сетим да сам првих неколико месеци и плакала ако једно од нас двоје оде негде на два или три дана... Нисам подносила раздвојеност - искрена је била Кристина.

После две године забављања родила им се 2016. године ћерка Тара, а после су добили и сина Рогана. 

Кристина и Никола су верени, али још увек нису отишли пред олтар, нити им се са венчањем жури.

- Никола и ја нисмо у браку, али можда смо више у браку него други. Ја и мој партнер, надам се доживотни, стварно се много волимо. И подршка ми је, и пријатељ... Што би моја мајка рекла, да сам га свећом тражила, не бих га нашла - рекла је водитељка за магазин "Лена".

 

 

БОНУС ВИДЕО: