"Најчуднији" догађај лета 2024, како га астролози називају, двоструки је пун Месец у Јарцу, који је почео 24. јуна и завршава се 21. јула. Поред осе помрачења у Ваги и Овну, пуни Месеци чине опозицију између знакова Јарца и Рака. А они су одговорни за каријеру и некретнине, као и циљеве у животу сваке особе.

Фото: Профимедиа

 

 

То значи да ће други пун Месец у Јарцу 21. јула 2024. утицати на темеље живота многих људи, а Месец ће овог дана бити у позитивном аспекту тригон са планетом изненађења Ураном. Можете да очекујете шокантне околности. Највише ће утицати на три знака хороскопа, па погледајте да ли сте на списку драстичних промена:

СТРЕЛАЦ

Пун Месец у Јарцу долази у ваш финансијски сектор, што значи да ће се 21. јула десити важан догађај везан за ваш лични новац. Можда ћете одлучити да инвестирате, обавите већу куповину или прерасподелите приходе да бисте побољшали своје животне услове. Владар пуног Месеца, Сатурн, биће у сектору некретнина. Можете успешно да продате или купите стан, а можда чак и да изнајмите простор за посао.

БЛИЗАНЦИ

Пун Месец ће се десити у вашем сектору породичних финансија, што може да доведе до улагања. На пример, можете да наследите стан, викендицу или земљиште од старијег рођака, за које ћете касније одлучити да га продате. Ипак, кључни моменат десиће се током пуног Месеца у Јарцу. Према томе, 21. јула 2024. можете да добијете и одобрење банке за кредит.

Фото: Профимедиа

 

 

ВОДОЛИЈА

Нешто мистично и у исто време судбоносно може да вам се деси у овом пуном Месецу јер се дешава у сектору тајни, али у исто време ваше личне финансије су аспектоване планетом карме Сатурн и тригон аспектом у некретнинама. Вероватно је да 21. јула 2024. за скоро један или два дана можете да добијете изненадне информације које ће утицати на куповину или продају куће. Занимљиво, пун Месец у Јарцу може да донесе догађајте који се тичу прошлости.

БОНУС ВИДЕО: