Бранка и Драган су већ дуже времена у вези, а Слађана је за "Свет" открила да ју је Бранка вређала и да је у другом стању. 

Гастабајтер је открио да су се њих две "мало посвађале" и да је Даркова мајка мало љубоморна: 

- То су све намештаљке мојих сарадника... Ја Слађану знам 30 година, сарађивали смо, сада више не радимо заједно али смо добри. Нисмо у браку, ја сам се развео 2018. године од друге жене и са ћеркицом сам сада био на мору, па је и Слађа ишла с нама. Бранка није могла јер је имала неки рођендан, мало је дошло до речи између њих две. Бранка је чула неке приче о нама од неких других људи, које нису тачне, али добро - рекао је Драган, па демантовао причу да је Бранка трудна.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм

 

Признао је да је  Слађана дала изјаву за домаћи таблоид Свет, у ком је осванула прича да су они у браку, а додаје и да је сам, у шали, рекао: "Ма, пишите да ми је супруга".

Међу Бранком и њим је све у реду, а открио је када ће бити венчање: 

- Јесмо, да кажем да је све у раду. Ја сам као неко ко живи у земљи чланици Европске уније пријавио Бранку као своју партнерку да би могла да борави у Бечу, али нисмо се венчали. Нама није битно венчање, а ја имам поштовања према Бранки јер је изгубила мужа. Зато нисам ишао због њене свекрве код ње у кућу, само сам био гост код Дарка и ја то поштујем - закључио је Драган Пауновић за 24седам.

БОНУС ВИДЕО: