Милош Зујовић, који је преузео име Салахудин и који је недавно извршио терористички напад испред амбасаде Израела у Београду сахрањен је на гробљу у месту Мала врбица крај Младеновца

Тело Милоша Жујовића преузео је његов отац Зоран и сахранио га на православном гробљу у околини Младеновца по православним обичајима.

И на његов гроб стављен је православни крст.

Фото: Ало/Масонари Јошида

 

 

Током церемоније, на гробљу су биле присутне јаке полицијске снаге. 

Раније се писало да се поједини мештани Младеновца противе таквој одлуци породице Жујовић, те је отац чак сам за сина копао раку.

Подсетимо, терористички напад је извршен прошле суботе, када је Милош Жујовић самострелом ранио припадника Жандармерије Милоша Јевремовића испред Амбасаде Израела у Београду. Јевремовић је оперисан у Ургентном центру где му је из врата извађена стрела, и налази се у стабилном стању. Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће жандарм Милош Јевремовић бити одликован за свој херојски чин.

 

Министар унутрашњих послова Ивица Дачић је објаснио да постоји четири нивоа претњи од тероризма, први и најблажи је зелени, затим су жути, па наранџасти који ступа на снагу када постоји реална опасност од терористичког акта или када се дешава негде у окружењу, и на крају је црвени који се ставља на снагу када се деси терористички акт.

- Кад је реч о овом жутом, то је иначе ниво који је био и пре овога, он је релативно готово увек на снази код нас. А ово значи појачану будност на неким важним местима као што је државна инфраструктура - значи зграде које представљају државне институције, дипломатско-конзуларна представништва - навео је Дачић.

(Ало.рс)

БОНУС ВИДЕО: