Лидија је са Митром добила два сина, а не крије зашто је дошло до краха њиховог брака.

- Говорили су ми људи: "Немој", због финансијског момента... Знате да глумци, поготово као ја, самостални уметник, не живи се баш лагодно, а када сте у браку са неким фудбалером, све је лакше. Мене новац не може да начини срећном, може да ме начини спокојном, онолико колико треба, за срећу новац није битан.

Ја свој живот водим на свој начин. Било је лепо, добили смо два сина, али када није лепо, боље да се заврши, ја хоћу да ми се деси нова љубав - рекла је недавно Лидија, па проговорила о одрастању својих наследника и о томе колико јој је било тешко као самохраној мајци.

- Не волим израз самохрана мајка, то ми увек вуче на нешто јадно, никада нисам волела да будем. Ја сам велики и достојанствени борац, ја мојим синовима никада нисам рекла да ли ми је било тешко, то је мој проблем, није њихов. Све сам то стојички поднела, не кажем да је било лако, али ми је тај период био јако леп. Живот је пун успона и падова, и живот је од тога саткан и није могуће да стално идете узлазном линијом, или силазном, тако да ако прихватите живот тако и све је то саставни део живота - додала је она па се дотакла смрти својих родитеља.

Фото: АТА имагес

 

- Највећи мој губитак је губитак оба моја родитеља, и тате и маме и са тим сам се веома тешко изборила, и дан данас не могу да прихватим да њих физички нема. Вероватно зато што сам имала јако добар однос са родитељима, зато што сам одрастала у једној кући пуној љубави. Моји родитељи су се много волели, имали су један сјајан брак, одрастала сам у дому препуном љубави, а губитком родитеља сам изгубила праве пријатеље којима могу све да кажем, који ће објективно да ме посаветују, који ће да ми кажу шта је добро, шта није.

После њих не желим да погрешим, не желим да урадим нешто што би њих разочарало, а захвална сам им на васпитању и на свему ономе што су ме научили, а због њих сам постала јака личност. Говорили сзу ми да увек треба да се иде напред, права љубав иде из поштовања, а мој отац је веровао у мене и увек ми је био ослонац - закључила је Лидија са сузама у очима за "Пинк".

БОНУС ВИДЕО: