Велико финале завршено је синоћ, а 20 такмичара се борило за титулу миљеника народа. Прво место је добила Анита Станојловић. Анели Ахмић је ушла у ријалити као оствљена жена, Асмин Дурџић ју је оставио због Станије Добријевић. Анели је у ријалитију освојила друго место, а имала је бурну везу са Марком Јањушевићем Јањушем. Веза се прекинула када је решила да не роди њихово дете. 

Анђело Ранковић освојио треће место у ријалитију. По изласку из Елите страсним пољупцима се поздравио са Анитом
Друго, треће и четвро место деле награду од 50.000 евра, треће и четврто освојили су Анђело и Маја Маринковић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Станислав Крофак освојио је пето место у ријалитију "Задруга 7 Елита". Станислав је ушао у ријалити након што га је девојка Миона Јовановић преварила са репером Ненадом Алексићем Ша.

Како четвртопласирани од продукције добија 50.000 евра, Станиславу је за длаку измакла ова новчана награда.

 

 

Марко Јањушевић Јањуш заузео је 6. место у "Задрузи", а ка студију је кренуо без поздрава са бившом девојком Анели Ахмић. Анели и Јањуш имали су бурну романсу у Задрузи, међутим, након што је Агмићка одлучила да не задржи њихово дете, дошло је до званичног раскида.Бојана Павловић, која је поделила гледаоце због своје везе са Анђелом Спаравало, заузела је 7. место у ријалитију.

Фото: АТА имагес/Принтскрин/Инстаграм/anelijanjus

 

Девојка Станислава Крофака, Миона Марковић освојила је 8. место. Преварила га је са ша. 

Иван Маринковић којег је девојка Јелена преварила у ријалитију, напустио је ријалити. Иван је важио за великог фаворита, а заузео је 9. место.

 

 

Милена Качавенда освојила је 10 место у ријалитију "Задруга" популарна кума, пуцала је на победу, међутим, није успела у потпуности публику да убеди да треба да освоји 100.000 евра.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: