- Лепо ми је у животу. Поента целе приче јесте да себи будеш на првом месту. Да себи будеш приоритет, да испуниш себи све жеље, а да престанеш да другима испуњаваш - рекла је Ивана па открила да ли је у контакту са Владимиром Томовићем.

- Нисам се чула са њим, али сам се јавила његовим кумовима, они су вечерас у Бањи, па ћемо се касније видети - признала је она и открила зашто су односи између њих двоје захладнели.

- Људи се зближе, можда су нас само околности у том тренутку зближиле више само. Ја сам у Београду, а он у Бару. Чујемо се, само не тако често - каже Ивана.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/_ivv_

 

Медији су дуго спекулисали о емотивном односу између Иване и Владимира, међутим Ивана није желела ни да потврди ни да демантује ове гласине, већ је, како каже, остала доследна свом начелу ћутања.

Како иза себе има брак са контроверзним ријалити учесником и репером Ненадом Алексићем, Ивана је призанала да ли се каје због нечега.

- Не кајем се, а оно што сам научила из тог брака јесте да се више никада нећу удавати - нашалила се она и прокоментарисала његово тренутно учешће у ријалитију.

- Његове каријере ми је жао!

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: