- Lepo mi je u životu. Poenta cele priče jeste da sebi budeš na prvom mestu. Da sebi budeš prioritet, da ispuniš sebi sve želje, a da prestaneš da drugima ispunjavaš - rekla je Ivana pa otkrila da li je u kontaktu sa Vladimirom Tomovićem.

- Nisam se čula sa njim, ali sam se javila njegovim kumovima, oni su večeras u Banji, pa ćemo se kasnije videti - priznala je ona i otkrila zašto su odnosi između njih dvoje zahladneli.

- LJudi se zbliže, možda su nas samo okolnosti u tom trenutku zbližile više samo. Ja sam u Beogradu, a on u Baru. Čujemo se, samo ne tako često - kaže Ivana.

Foto: Printskrin/Instagram/_ivv_

 

Mediji su dugo spekulisali o emotivnom odnosu između Ivane i Vladimira, međutim Ivana nije želela ni da potvrdi ni da demantuje ove glasine, već je, kako kaže, ostala dosledna svom načelu ćutanja.

Kako iza sebe ima brak sa kontroverznim rijaliti učesnikom i reperom Nenadom Aleksićem, Ivana je prizanala da li se kaje zbog nečega.

- Ne kajem se, a ono što sam naučila iz tog braka jeste da se više nikada neću udavati - našalila se ona i prokomentarisala njegovo trenutno učešće u rijalitiju.

- NJegove karijere mi je žao!

(Alo)

BONUS VIDEO: