Марко Јањушевић Јањуш тврди да му је породица све на свету, али иако се очекивало да ће одмах након изласка из ријалитија "Елита", који је завршен протеклог викенда, да запуца у родно Пријепоље, то се није догодило. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Мислили смо да ће Марко да дође после финала ријалитија, али нема га још. Ево три дана су прошла откако се то чудо од шоу-програма завршило. Долазе брат, мајка, отац, обилазе гроб, али се тек око годишњице од смрти поставља споменик. Тако је овде код нас, а верујем и у многим местима у Србији. Тешка судбина их је задесила. И поред тога, труде се да живе колико-толико нормалним животом, иако их је туга појела, а кућа завијена у црно. Сви су брзо остарили. Право да вам кажем, Јањуша не коментаришу, нити их ико више пита за дешавања у ријалитију, не треба им и та мука. Раније смо и причали о томе, смејали се због њега, некад се и нервирали, али после ове трагедије ништа никог више не занима - испричао је суграђанин у локалној кафани.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 7 Елита

 

- Није он лош дечко. Мало су им чудне судбине и то што су себи дозволили да брука пукне, да он буде те с једном, те с другом, па и с неком трећом женом, и то све пред камерама. Иначе, он је добар комшија, јави се свима, позитиван је и насмејан - тврди суграђанин Јањушевића. Иако се свим силама трудио да тријумфује у ријалитију, у ком је провео неколико година, то се ни овога пута није догодило. Свађе, афере и прељуба му нису помогли да се домогне главне награде од 100.000 евра, већ је његова изабраница Анели Ахмић успела да кући оде са 50.000 евра. Ипак, од њихове љубави није било ништа ни по завршетку овог програма. Свако је отишао на своју страну.

- Једва чекам да се све заврши и да сутра будем слободан човек. Радујем се крају овога и нестрпљив сам само да изађем у спољни свет - рекао је Марко по завршетку програма.

Курир