Ивана је супруга Јелена Маринковић преварила у ријалитију са Урошем Рајчетићем.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

Сада је Иван, за домаће медије, отворио врата свог дома у којем тренутно живи сам.

Задругар је проговорио и о сукобу са Жаном Омнијом и њеним бившим мужем.

- Добио сам озбиљне претње, било је организовано да ће да ме убије. Жанин муж ми је озбиљно претио, ја не знам да ли је то неко озбиљно схватио или није. Он је дечко криминалац, плашим се за своју безбедност.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

Иван је ушао у стан у којем је живео са Јеленом.

- Дошао сам код кума, ту су кључеви идем сад у свој стан. Ударила ме је реалност. Кум и ја смо седели сат времена и ћутали, ово је мени шок над шоковима, ово ни у најлуђим сновима нисам очекивао, тотално сам слуђен. Позвао сам нашу заједничку другарицу Изабелу, да пренесе Јелени да видимо шта је са мојим стварима. Питали су ме сви да ли је то игра или не, ма какви. Тешко ми је, ужасно ми је, тек ће ми бити рекао је, па додао:

- Изабела ће узети Јеленине ствари из нашег стана, што се мене тиче може и Јелена да дође, нећу правити проблем. Може да изнесе што је њено, нисам кретен да то не урадим. О свему што се десило могао бих да причам још два сата, нисам имао прилику да се изједам о свему овоме, да се олакшам, не знам како ћу ући у стан

Тешко му је пао улазак у стан у ком је некада живео с Јеленом

- Мораћу да мењам све, све ћу да склоним и слике и све. Немојте да улазите у спаваћу собу, нећу ту спавати. Тужно је све. Шта је, ту је. Идемо у нове победе. Рачуни су ту, све ћу да платим - рекао је Иван за Премијеру "Викенд специјал".

Ало