Певачица Милица Павловић која је у протеклом периоду држала концерте и имала наступе сваког викенда, пре око месец дана на концерту у Новом Саду добила је честитику и поклон од фанова, а ту се нашла и позивница за венчање. Ипак, ту је био и један проблем.

 

 

Милица је сазнала да је њен менаџмент баш за овај дан заказао и концерт на стадиону у Власеници. У самом старту је деловало немогуће да стигне и на концерт и на свадбу јер је шест сати вожње потребно да се стигне на обе дестинације, али Милица је учинила немогуће!

 

 

- Кад дам своју реч, ја то и схватим врло озбиљно, написала је Милица на свом Инстаграму уз мапу пута коју је ставила на стори и након тога детаљно показала како је успела да одржи обећање. Иако је била гужва на путу, те се вожња од шест сати одужила, Павловићева је стигла на свадбу тачно на време и отпевала песму за први плес младенаца.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм сеноритамилица

 

Новопечени брачни пар је имао изненађење за њу насред свадбе, те су јој уручили поклон а она није сакривала одушевљење. Након свадбе певачицу је чекао концерт на који је морала да стигне на време како би испоштовала и своју публику, те је ухватила лет из Ниша и слетела у Тузлу.

Из авиона се огласила и поручила својим фановима да је све успела да стигне и спремна за наступ показала последње припреме пред излазак на бину. Након свадбе Милица је дошла у Власеницу и одржала спектакуларан концерт, а публика је била и више него задовољна, а певачици је било пуно срце.

Мондо