Pevačica Milica Pavlović koja je u proteklom periodu držala koncerte i imala nastupe svakog vikenda, pre oko mesec dana na koncertu u Novom Sadu dobila je čestitiku i poklon od fanova, a tu se našla i pozivnica za venčanje. Ipak, tu je bio i jedan problem.

 

 

Milica je saznala da je njen menadžment baš za ovaj dan zakazao i koncert na stadionu u Vlasenici. U samom startu je delovalo nemoguće da stigne i na koncert i na svadbu jer je šest sati vožnje potrebno da se stigne na obe destinacije, ali Milica je učinila nemoguće!

 

 

- Kad dam svoju reč, ja to i shvatim vrlo ozbiljno, napisala je Milica na svom Instagramu uz mapu puta koju je stavila na stori i nakon toga detaljno pokazala kako je uspela da održi obećanje. Iako je bila gužva na putu, te se vožnja od šest sati odužila, Pavlovićeva je stigla na svadbu tačno na vreme i otpevala pesmu za prvi ples mladenaca.

FOTO: Printskrin Instagram senoritamilica

 

Novopečeni bračni par je imao iznenađenje za nju nasred svadbe, te su joj uručili poklon a ona nije sakrivala oduševljenje. Nakon svadbe pevačicu je čekao koncert na koji je morala da stigne na vreme kako bi ispoštovala i svoju publiku, te je uhvatila let iz Niša i sletela u Tuzlu.

Iz aviona se oglasila i poručila svojim fanovima da je sve uspela da stigne i spremna za nastup pokazala poslednje pripreme pred izlazak na binu. Nakon svadbe Milica je došla u Vlasenicu i održala spektakularan koncert, a publika je bila i više nego zadovoljna, a pevačici je bilo puno srce.

Mondo