Ivana je supruga Jelena Marinković prevarila u rijalitiju sa Urošem Rajčetićem.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

Sada je Ivan, za domaće medije, otvorio vrata svog doma u kojem trenutno živi sam.

Zadrugar je progovorio i o sukobu sa Žanom Omnijom i njenim bivšim mužem.

- Dobio sam ozbiljne pretnje, bilo je organizovano da će da me ubije. Žanin muž mi je ozbiljno pretio, ja ne znam da li je to neko ozbiljno shvatio ili nije. On je dečko kriminalac, plašim se za svoju bezbednost.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

Ivan je ušao u stan u kojem je živeo sa Jelenom.

- Došao sam kod kuma, tu su ključevi idem sad u svoj stan. Udarila me je realnost. Kum i ja smo sedeli sat vremena i ćutali, ovo je meni šok nad šokovima, ovo ni u najluđim snovima nisam očekivao, totalno sam sluđen. Pozvao sam našu zajedničku drugaricu Izabelu, da prenese Jeleni da vidimo šta je sa mojim stvarima. Pitali su me svi da li je to igra ili ne, ma kakvi. Teško mi je, užasno mi je, tek će mi biti rekao je, pa dodao:

- Izabela će uzeti Jelenine stvari iz našeg stana, što se mene tiče može i Jelena da dođe, neću praviti problem. Može da iznese što je njeno, nisam kreten da to ne uradim. O svemu što se desilo mogao bih da pričam još dva sata, nisam imao priliku da se izjedam o svemu ovome, da se olakšam, ne znam kako ću ući u stan

Teško mu je pao ulazak u stan u kom je nekada živeo s Jelenom

- Moraću da menjam sve, sve ću da sklonim i slike i sve. Nemojte da ulazite u spavaću sobu, neću tu spavati. Tužno je sve. Šta je, tu je. Idemo u nove pobede. Računi su tu, sve ću da platim - rekao je Ivan za Premijeru "Vikend specijal".

Alo