Овога пута у центру пажње је због позитивног разлога и то све након "топлог зеца" који је прошао од почетка Вимблдона, када су га прво оптуживали да је лажирао повреду, а потом га и означили и главног кривца за звиждуке које је добијао на Централном терену.

"Новак Ђоковић је показао своје право лице поруком Кејт Мидлтон после пораза на Вимблдону", наслов је текстова које су објавили британски "Миррор" и "Еxпресс", истичући - можемо слободно рећи коначно - и лепу страну Новака Ђоковића након што су се сви редом трудили да га оцрне.

Фото: Профимедиа

 

 

Разлог због ког је Ђоковић дирнуо Британце је његова порука принцези од Велса Кејт Мидлтон која се већ неколико месеци бори са опаком болешћу, па јој је заправо долазак на Вимблдон било тек друго појављивање у јавности од када је то објављено:

- Била је права привилегија бити у њеном присуству. Рекао сам јој да је лепо видети је доброг здравља. Делује да је добро. То су наравно позитивне вести за све у земљи, али и за Вимблдон пошто је њено височанство овде са својом породицом. То је невероватно као и њихова подршка коју годинама пружају турниру, рекао је Ноле.

Фото: Профимедиа

 

 

- Знам да су она и њена сестра дуго играле тенис. Тако да стварно поштују и диве се овој игри. Такође, разумеју тенис што је сјајно. Дивно је имати такву подршку краљевске породице, додао је Новак Ђоковић и не слутећи да ће његове речи одјекнути Британијом док су га медији линчовали јер није желео да трпи звиждуке са трибина.

Такође, Новак Ђоковић се и поклонио пред принцезом Кејт Мидлтон, док су "читачи с усана" сазнали и да је она навијала за њега у финалу Вимблдона. За разлику од кћерке Шарлот која ипак навија за Карлоса Алкараза.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: