У неколико улица у Београду пала су стабла од тежине снега.

У Устаничкој улици једно старо дрво је пало преко паркираних возила. У питању је "рукавац" Устаничке, који се налази испред стамбених зграда, где има слабо саобраћаја, тако да ово није направило веће проблеме у саобраћају, али јесте причињена материјална штета.

Како је објавио заменик градоначелника Горан Весић, у Теодора Драјзера је пала бандера, због чега је саобраћај обустављен.

Стабло које је пало у Улици Јованке Радаковић створило је проблеме у саобраћају.

Зимске службе су у четвртом степену приправности и на терену су од раних јутарњих часова, изјавио је градоначелник Београда Зоран Радојичић и нагласио да ће екипе током дана чистити улице.

У овом тренутнку је на терену 90 камиона, 20 мултикар машина и 15 комбинованих машина, рекао је Радојичић за Танјуг и додао да је 16.000 тона соли спремно да буде бачено на улице.

- ЈКП Београд пут и људи који раде у комуналним службама су на терену од раних јутарњих часова, као и током протекле ноћи, и чисте улице у граду. Очекујемо да ће снег падати и данас у току дана и све наше комуналне службе ће бити на терену - рекао је Радојичић.

Градоначелник је истакао да се у оваквим ситуацијама види колико су важне комуналне службе, јер ти људи раде без обзира на временске прилике, празнике и у свим тим условима раде да би наш град функционисао.

(Новости онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".