У медијима се појавила информација да су певачица Јелена Карлеуша и бивши фудбалер Душко Тошић постигли договор око поделе имовине и новца, које су стекли током брака. 

Након што је ова вест одјекнула пре два дана, огласила се Јелена, која тренутно ужива на луксузном одмору у Атини, и поделила један видео на друштвеној мрежи Инстаграм.

Она је објавила исечак из интервјуа који је скоро снимила за телевизију "Уна", а у којем објашњава шта значи љубав.

Фото: АТА имагес

 

 

- Љубав је оно када станеш, када си спреман да даш живот за некога. То је љубав - рекла је она.

- Секс је као и масажа. Секс не мора да има емоцију. Али то дође с годинама. Секс може да буде с две зреле особе које не морају да буду лудо заљубљене, али пријају једна другој. Секс је прецењена ствар, рекла је Јелена.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Јелена Карлеуша и Душко Тошић се и даље нису званично развели, али су успели да се договоре око поделе имовине коју су стекли у браку. Наиме, сва имовина ће бити преписана на њихове мезимице Атину и Нику, осим једне некретнине. У питању је вила на Сењаку, коју су 2018. пазарили од Драгана Стојковића Пиксија, а која припада искључиво Јелени. Дуплекс на Дедињу, у ком су годинама живели, као и стан на општини Савски венац, припашће њиховим ћеркама Атини и Ники. Такође, још једна ствар око које су успели да постигну договор тиче се њихових мезимица. ЈК и Тошић су прецизирали да ће трошкове школовања до Атинине и Никине 21. године сносити он, као и да ће имати и обавезу да наследницама плати летовања и зимовања. 

БОНУС ВИДЕО: