U medijima se pojavila informacija da su pevačica Jelena Karleuša i bivši fudbaler Duško Tošić postigli dogovor oko podele imovine i novca, koje su stekli tokom braka. 

Nakon što je ova vest odjeknula pre dva dana, oglasila se Jelena, koja trenutno uživa na luksuznom odmoru u Atini, i podelila jedan video na društvenoj mreži Instagram.

Ona je objavila isečak iz intervjua koji je skoro snimila za televiziju "Una", a u kojem objašnjava šta znači ljubav.

Foto: ATA images

 

 

- LJubav je ono kada staneš, kada si spreman da daš život za nekoga. To je ljubav - rekla je ona.

- Seks je kao i masaža. Seks ne mora da ima emociju. Ali to dođe s godinama. Seks može da bude s dve zrele osobe koje ne moraju da budu ludo zaljubljene, ali prijaju jedna drugoj. Seks je precenjena stvar, rekla je Jelena.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, Jelena Karleuša i Duško Tošić se i dalje nisu zvanično razveli, ali su uspeli da se dogovore oko podele imovine koju su stekli u braku. Naime, sva imovina će biti prepisana na njihove mezimice Atinu i Niku, osim jedne nekretnine. U pitanju je vila na Senjaku, koju su 2018. pazarili od Dragana Stojkovića Piksija, a koja pripada isključivo Jeleni. Dupleks na Dedinju, u kom su godinama živeli, kao i stan na opštini Savski venac, pripašće njihovim ćerkama Atini i Niki. Takođe, još jedna stvar oko koje su uspeli da postignu dogovor tiče se njihovih mezimica. JK i Tošić su precizirali da će troškove školovanja do Atinine i Nikine 21. godine snositi on, kao i da će imati i obavezu da naslednicama plati letovanja i zimovanja. 

BONUS VIDEO: