Маринковић је испричао како се снашао и са чим је морао да се сусретне тамо. Сваки дам му је био тежак, гледао да што пре изађе на слободу: 

- Отишао сам да гајим марихуану, то је тамо легално. Решио сам био да променим живот, отишао сам са кумом да гајим траву. Дошла ми је екипа из Србије на Тајланд, рекли су ми да им узмем неке печурке, ја сам им купио печурке, то је илегално тамо... Печурке су илегалне, трава није! Купиш их у шопу - рекао је и наставио у емисији "Амиџи шоу"

- Онда ме је ујео комарац Денга, па сам био прикован седам дана за кревет. Денге се зове, озбиљна прича. Тад сам ставио те печурке у канцеларију. После месец дана дође рутинска контрола и нађу те печурке. Узели су ми пасош кад сам признао да је моје, требало је сутра да одем у имиграционо, да ме вероватно депортују. После месец дана су ме зауставили пијаног на мотору и онда креће прича ненормална. Приче су биле све горе и горе. Те печурке са Тајланда нико на крају није ни пробао - говорио је и додао:

- 70 и нешто дана сам био у затвору. 115, 120 људи који нису нормални су тамо... Гледао сам човека који прича са чашом воде, свашта. Спавао сам са "акваменом". Имао сам и мушку Миљану Кулић, лик из Италије, исти Миљана! Одмах сам упао у банду, нико ме није малтретирао. Пет година сам добио забрану да идем на Тајланд. Вратио сам се као затвореник.

БОНУС ВИДЕО: