Недавно је саопштила јавности да је докторирала, а сада се скинула у бикини и показала какво тело има. 

Певачица је на свом Инстаграм профилу објавила фотографију са базена. Сунчала се, а мушки свет који је у том  тренутку видео њене облине и груди је дефинитивно остао без памети: 

Једном приликом, Тамара је открила у чему је тајна њене лепоте: 

– Пре свега ми је битно да ми је кожа хидрирана, што подразумева довољан унос течности, али и препарате који хидрирају кожу. У последње време сам прешла на природне, биљне препарате, прављене према мом типу коже, и могу вам рећи да ми је кожа никад лепша, чистија и сјајнија. Обавезан део дневне рутине-неге је чишћење лица. Не постоји ситуација у којој би ми се десило да легнем у кревет а да нисам скинула сминку. То ми је обавезно и то се не прескаче никада. С времена на време одрадим благе пилинге и то је то– испричала је за Грандонлине.

 

 

Пре него што је почела да пева, Тамара је радила као стјуардеса. Изгледала је тада другачије, била је црвенокоса. О њој се писало у медијима када се развела од супруга Александра са којим је остала у пријатељским односима: 

Данас поред певања, ради у канцеларији, али и држи приватне часове клавира, слофеђа и певања.

- Уопште немам слободног времена, до пола четири сам у канцеларији, после тога имам гостовања по разним емисијама и својим ученицима држим часове клавира, слофеђа и певања - испричала је певачица.

 

 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: