Nedavno je saopštila javnosti da je doktorirala, a sada se skinula u bikini i pokazala kakvo telo ima. 

Pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa bazena. Sunčala se, a muški svet koji je u tom  trenutku video njene obline i grudi je definitivno ostao bez pameti: 

Jednom prilikom, Tamara je otkrila u čemu je tajna njene lepote: 

– Pre svega mi je bitno da mi je koža hidrirana, što podrazumeva dovoljan unos tečnosti, ali i preparate koji hidriraju kožu. U poslednje vreme sam prešla na prirodne, biljne preparate, pravljene prema mom tipu kože, i mogu vam reći da mi je koža nikad lepša, čistija i sjajnija. Obavezan deo dnevne rutine-nege je čišćenje lica. Ne postoji situacija u kojoj bi mi se desilo da legnem u krevet a da nisam skinula sminku. To mi je obavezno i to se ne preskače nikada. S vremena na vreme odradim blage pilinge i to je to– ispričala je za Grandonline.

 

 

Pre nego što je počela da peva, Tamara je radila kao stjuardesa. Izgledala je tada drugačije, bila je crvenokosa. O njoj se pisalo u medijima kada se razvela od supruga Aleksandra sa kojim je ostala u prijateljskim odnosima: 

Danas pored pevanja, radi u kancelariji, ali i drži privatne časove klavira, slofeđa i pevanja.

- Uopšte nemam slobodnog vremena, do pola četiri sam u kancelariji, posle toga imam gostovanja po raznim emisijama i svojim učenicima držim časove klavira, slofeđa i pevanja - ispričala je pevačica.

 

 

(Blic)

BONUS VIDEO: