Popularna glumica Jovana Stojiljković je u drugom stanju! Ona čeka prvo dete sa svojim partnerom, glumcem Goranom Bogdanom sa kojim je u višegodišnjoj vezi.

NJi dvoje su se pojavili zajedno na jednom događaju u Hrvatskoj, pa je bilo jasno da par čeka prvo dete, te da je glumica u poodmakloj trudnoći.

 

Foto: I. Marinković

 

 

Da u njihov dom stiže prinova par je vešto skrivao od javnosti. 

Veza 43-godišnjeg hrvatskog glumca i 11 godina mlađe srpske glumica, koja je publici najpoznatija po ulozi u filmovima "Južni vetar" i "Vera", u jednom trenutku je prekinura, ali su Jovana i Goran shvatili da ne mogu jedno bez drugog, te su obnovili vezu krajem 2021. godine, samo nekoliko meseci nakon raskida.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić/Profimedia

 

 

Vezi su tada navodno presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu baš viđali, ali na kraju su se ipak ponovno spojili. NJihova ljubav rodila se 2019. godine, a javnost je za romansu saznala kad se Bogdan pojavio s velikim buketom cveća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je Jovana imala glavnu ulogu. Nakon toga smo ih mogli zajedno videti na raznim događanjima, ali o svom privatnom životu nikada nisu želeli mnogo da govore.

Poslednji put zajedno su viđeni na 52. Festu u Beogradu na premijeri filma "Za danas toliko" u kom igra Goran Bogdan. 

Glumca je u stopu pratila njegova 11 godina mlađa izabranica, a Goran i Jovana su bili vidno raspoloženi i nasmejani. Sve vreme su se držali za ruke i, što za njih dvoje nije uobičajeno, jasno pokazivali koliko se vole.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, Goran i Jovana su se upoznalina snimanju serije "Senke nad Balkanom".

(Informer)

BONUS VIDEO: