Популарна глумица Јована Стојиљковић је у другом стању! Она чека прво дете са својим партнером, глумцем Гораном Богданом са којим је у вишегодишњој вези.

Њи двоје су се појавили заједно на једном догађају у Хрватској, па је било јасно да пар чека прво дете, те да је глумица у поодмаклој трудноћи.

 

Фото: И. Маринковић

 

 

Да у њихов дом стиже принова пар је вешто скривао од јавности. 

Веза 43-годишњег хрватског глумца и 11 година млађе српске глумица, која је публици најпознатија по улози у филмовима "Јужни ветар" и "Вера", у једном тренутку је прекинура, али су Јована и Горан схватили да не могу једно без другог, те су обновили везу крајем 2021. године, само неколико месеци након раскида.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић/Профимедиа

 

 

Вези су тада наводно пресудиле пословне обавезе, због којих се нису баш виђали, али на крају су се ипак поновно спојили. Њихова љубав родила се 2019. године, а јавност је за романсу сазнала кад се Богдан појавио с великим букетом цвећа након премијере представе у Народном позоришту у Београду, у којој је Јована имала главну улогу. Након тога смо их могли заједно видети на разним догађањима, али о свом приватном животу никада нису желели много да говоре.

Последњи пут заједно су виђени на 52. Фесту у Београду на премијери филма "За данас толико" у ком игра Горан Богдан. 

Глумца је у стопу пратила његова 11 година млађа изабраница, а Горан и Јована су били видно расположени и насмејани. Све време су се држали за руке и, што за њих двоје није уобичајено, јасно показивали колико се воле.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Горан и Јована су се упозналина снимању серије "Сенке над Балканом".

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: