Бивши фудбалер Манчестер јунајтеда Андреј Канчелскис потукао се у једној кафани у Москви и добио добре батине.

Некадашњи репрезентативац Русије и двоструки шампион Енглеске са Јунајтедом Андреј Канчелскис завршио је у болници са озбиљним подливом на левом оку. Морао је и да напише изјаву у полицији. Инцидент у једном московском локалу десио се у недељу вече, после финалне утакмице Европског првенства.

- Да, посвађао сам се са једном особом у бару, нећу открити да ли се познајемо или не. Једноставно се нисмо сложили, и десио се проблем. Сада је све у реду са мном, у Москви сам, жив и здрав. Пишу да сам нокаутиран? Слушај, да се то десило, не бих сада разговарао са тобом - рекао је Андреј Канчелскис за портал "Масх" и наставио:

- Десила се свађа, нападнут сам и морао сам да одговорим на исти начин. Да узвратим. Не брините, нисмо се свађали због финала Европског првенства. Ха, ха, ха... То су наше личне тензије. Написао сам изјаву у полицији против човека који ме је ударио! Шта ће се даље дешавати и какав ће бити наш лични однос, не желим о томе да причам у медијима. Могуће је да ћемо се видети на суду, а ја ћу сачекати одлуку. Урадићемо све у оквиру закона.

Андреј Канчелскис који има 55 година завршио је после туче на једној клиници у Москви, јер му је била потребна медицинска помоћ. Модрица испод левог ока говори о каквој се повреди ради.

Андреј Канчелскис је имао велику и плодну фудбалску каријеру, а поред Манчестер јунајтеда играо је за Евертон, кијевски Динамо, Шахтјор, Фјорентину, Глазгов Ренџерс, Саутемптон и Ал Хилал, да би каријеру окончао у екипи Крила Совјетов. Тренутно је Канчелскис тренер Мурас јунајтеда, клуба из Киргистана.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: