Bivši fudbaler Mančester junajteda Andrej Kančelskis potukao se u jednoj kafani u Moskvi i dobio dobre batine.

Nekadašnji reprezentativac Rusije i dvostruki šampion Engleske sa Junajtedom Andrej Kančelskis završio je u bolnici sa ozbiljnim podlivom na levom oku. Morao je i da napiše izjavu u policiji. Incident u jednom moskovskom lokalu desio se u nedelju veče, posle finalne utakmice Evropskog prvenstva.

- Da, posvađao sam se sa jednom osobom u baru, neću otkriti da li se poznajemo ili ne. Jednostavno se nismo složili, i desio se problem. Sada je sve u redu sa mnom, u Moskvi sam, živ i zdrav. Pišu da sam nokautiran? Slušaj, da se to desilo, ne bih sada razgovarao sa tobom - rekao je Andrej Kančelskis za portal "Mash" i nastavio:

- Desila se svađa, napadnut sam i morao sam da odgovorim na isti način. Da uzvratim. Ne brinite, nismo se svađali zbog finala Evropskog prvenstva. Ha, ha, ha... To su naše lične tenzije. Napisao sam izjavu u policiji protiv čoveka koji me je udario! Šta će se dalje dešavati i kakav će biti naš lični odnos, ne želim o tome da pričam u medijima. Moguće je da ćemo se videti na sudu, a ja ću sačekati odluku. Uradićemo sve u okviru zakona.

Andrej Kančelskis koji ima 55 godina završio je posle tuče na jednoj klinici u Moskvi, jer mu je bila potrebna medicinska pomoć. Modrica ispod levog oka govori o kakvoj se povredi radi.

Andrej Kančelskis je imao veliku i plodnu fudbalsku karijeru, a pored Mančester junajteda igrao je za Everton, kijevski Dinamo, Šahtjor, Fjorentinu, Glazgov Rendžers, Sautempton i Al Hilal, da bi karijeru okončao u ekipi Krila Sovjetov. Trenutno je Kančelskis trener Muras junajteda, kluba iz Kirgistana.

(Kurir)

BONUS VIDEO: