Она је у интервјуу открила како се изборила са компликованом трудноћом. Такође, рекла је и да упркос здравственим проблемима, њен син био упоран да се роди.


Гордана је испричала како јој је током трудноће са Миланом дијагностикована плацента превија, или другачије речено предњачећа постељица, стање које може бити без симптома до почетка порођаја или појаве контракција. Гордани, васпитачици у пензији, су на срећу лекари то открили много раније, а ризик је и даље био изузетно велики, како за њу тако и за бебу.

"Мада се те бебе у великом проценту ни не роде, сећам се ко јуче да је било, када су ми две слатке младе докторке казале да је Милан упоран да се роди: 'Овај је решио да се роди. Уопште га не занима шта се дешава и какви су проблеми око њега'", испричала је кроз смех она за једну телевизију, а затим се присетила нешто каснијих ситуација у којима је Марић такође показао упорност и издржљивост.

Фото: Tанјуг/Страхиња Аћимовић

 

Милан је од малих ногу био луд за глумом, стога је још као дечак пожелео да оформи драмску секцију. Стално је јурио наставнике у школи, директоре, тражио приступнице, а његовој мајци сви су говорили да је толико загрижен за то да ће у томе и успети, што се касније и догодило.

Мајка Милана Марића кроз смех је истакла да је њен син од детињства био и велики заговорник раврноправности.

"Био је други разред или трећи када је у школу дошла нова психолошкиња и деци казала да могу да јој се обрате какав год проблем да имају, а не могу да расправе са мамом. Да једноставно дођу код ње и попричају. Милан се наравно одмах јавио и казао јој: 'Хоћу ја са вама да попричам, морате да ми дате савет како да се изборим са своју равноправност. Имам брата и сестру који су од мене старији 9 и 12 година и они стално мени говоре: 'Ти си мали, ти не можеш!', а ја знам да могу све што и они и не могу да се помирим са тим да ми стално говоре да сам мали'", духовито је за сам крај испричала Гордана.

Фото: Танјуг/Архива Новости

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".