Возач Формуле 1 Ралф Шумахер (49) изненадио је јавност пре неколико дана "изашавши из ормана", односно када се јавно декларисао као хомосексуалац.

Млађи брат легендарног Михаела Шумахера поделио је фотографију са својим дечком и на Инстаграму поручио:

 

– Најлепша ствар у животу је када имаш правог партнера поред себе, с којим можеш да поделиш све.

Фанови су честитали познатом спортисти на храбрости да подели истину о себи, као и на томе што је пронашао љубав свог живота, а многи су се запитали ко је мистериозни мушкарац с којим је Шумахер упловио у мирну луку.

Како пишу страни медији, у питању је француски менаџер по имену Етјен, с којим је Ралф касније поделио још једну фотографију на којој уживају загрљени.

– Много вам хвала на честиткама и коментарима. Веома смо срећни и захвални – написао је Шумахер.

Етјен је прву објаву свог партнера и сам поделио уз поруку да је "на седмом небу" с познатим Немцем.

 

 

Ко је дечко Ралфа Шумахера?

Етјен је, како пише Тхе Сун, Шумахеров пословни менаџер и тренутно живи у Ници, а верује се да су се упознали када је Француз почео да ради за популарног аутомобилисту.

Није познато када је њихов однос постао романтичан, али њихов близак пријатељ сугерисао је да је пар у вези скоро две године. Немачка глумциа Кармен Гајс рекла је да су Шумахер и Етјен "сензационално срећни" и да "никада нису имали ни свађу ни неслагање".

 

 

Љубавни живот Ралфа Шумахера

Популарни спортиста је током каријере повезиван с многим лепотицама, а кратко је био у вези с британском старлетом Кејти Прајс. Упознали су се на снимању за магазин Есqуире 1998. године, а потом били пар вечито на мети таблоида.

Верује се да је управо Шумахер био тај због ког је лепотица раскинула веридбу с Вореном Фурманом.

Фото: Профимедиа

 

 

Након кратке везе с Кејти Прајс, Ралф је упознао манекенку Кору Бирнкман, којом се оженио 2001. године, а потом су добили сина Давида.

У браку с Кором је провео 14 година, а затим су се растали, након чега су имали климав однос, али су данас наводно изгладили ствари.

БОНУС ВИДЕО: