Глумац и водитељ Предраг Пеђа Дамњановић открио је да је био у полицији, јер је пријавио, како каже, манијака који је пресрео његову ћерку од 15 година.

- Манијака је свуда и очигледно све више, тога смо свесни, али шаљем опет апел и упозорење највише због деце. На Бановом брду се опет појавио један такав коме је место у установи, али га очигледно још нису уловили и сместили где му је место - започео је Пеђа причу, па наставио:

Фото: АТА имагес

 

- Наиме, моју ћерку која има 15 година пресрео је малопре на Бановом брду "човек" и ухватио је за руку. Рекао јој је да је много лепа да морају да се упознају, да мора да му да њен број телефона. Она је у паници размишљала да ли је паметно да одмах почне да вришти и отима се, ипак, била је прибрана и рекла му је да је малолетна и да је пусти. Покушао је још да је задржи и када је рекла да је зове тата, пустио ју је. Пријавио сам одмах полицији, они сад патролирају тим крајем, али свакако разговарајте са децом о тим ситуацији и причајте им да стално свуда иду у групи.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм дамњановски_

 

Екипа "Нпортал.рс" ступила је у контакт са глумцем, који нам је открио да је његова ћерка и даље преплашена. 

- Ћерка ми је преплашена! Рекла ми је: "Све време сам, док ме је држао за руку, размишљала шта си ми говорио да радим у тим ситуацијама, да ме није пустио ни кад сам рекла "зове ме тата", почела бих јако да вриштим - рекао нам је глумац.