Глумац Лазар Ристовски (71) је прошле године шокирао јавност кад је потврдио везу с 39 година млађом партнерком Аницом Лазић. Недуго пре него што су започели везу, глумац се растао од супруге Данице, с којом је провео 42. године.

Лазар и Аница заједно су глумили у филму "Дрим Тим", а сада и у серији "Попадија". Према подацима с њених друштвених мрежа, студирала је психологију у Италији, тачније, у Падови. Завршила је једну београдску гимназију, као и музичку школу.

Њихова љубав наишла је на бројне осуде, а о негативним коментарима дуго су ћутали. Ипак, Аница је раније ове године гостовала у емисији "Премијера", те проговорила о потенцијалном венчању и открила каква је у љубави.

Фото: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

"Ја нисам пуно маштала о венчању кад сам била девојчица, нити ми је данас то врло важно. Ја то више гледам као форму, а мени је важнија суштина. Нама женама годи да носимо венчанице. Не патим за тим да се удам, важније ми је да живим суштину љубави, а то већ имам, хвала Богу", рекла је па додала:

"Себи сам дала обећање да ћу у љубави бити храбра, ту не дозвољавам да будем кукавица и увек радим онако како моје срце тражи."

(Сорy.хр)

БОНУС ВИДЕО: