Каи Трамп, која има 17 година, старија је ћерка Доналда Трампа млађег и његове бивше супруге Ванесе Трамп. Пар је имао још четворо деце пре развода 2018. године. 

Она је изашла на сцену на републиканској националној конвенцији у среду увече како би поделила једну страну свог деде коју, како каже, већина људи не види.

- Говорим данас да поделим страну мог деде коју људи често не виде. Мени је он само обичан дека. Даје нам слаткише и сокове кад нас родитељи не гледају. Увек жели да зна како нам иде у школи - рекла је.

Фото: Танјуг/АП

 

Трамп је блистао током говора своје унуке. Њен наступ се додаје на растућу листу појединаца, већином жена, који су гледаоцима показали личнију страну бившег председника.

Фото: Профимедиа

 

Каи је рекла да њен деда увек жели да зна како његова унука напредује у школи, и када је она добила похвалу, одштампао ју је да би је показао својим пријатељима.

- Позива ме усред школског дана да пита како иде моја голф игра, и прича ми о својој. Али онда морам да му подсетим да сам у школи и да ћу му се јавити касније - рекла је Каи.

Каи је рекла да ако нису у истом тиму током голфа, њен деда покушава да је збуни.

Фото: Танјуг/АП

 

- Али морам да му кажем, ја сам такође Трамп - рекла је смешећи се.

Каи, попут свог деде, страствени је голфер. Често објављује фотографије својих голф игара на Инстаграму.

Ипак, Кај је такође дотакла и теже теме, спомињући кривичне случајеве против њеног деде.

- Чак и када пролази кроз све те судне случајеве, увек ме пита како сам - рекла је.

Рекла је да је "шокирана" када је у суботу чула вест да је њен деда рањен током свог митинга у Пенсилванији. Трампова повреда није била озбиљна, иако је у среду носио завој преко десне ушне шкољке.

Фото: Профимедиа

 

- У суботу сам била шокирана када сам чула да је погођен метком. И само сам желела да знам да ли је у реду. Било је ужасно то што би неко учинио то другој особи. Многи су мојег деду слали у пакао, а он и даље стоји - рекла је.

БОНУС ВИДЕО:

(Најжена)