Талентована певачица се у животу сусрела са многим препрекама, а једна од њих је била кад је напустила музичку академију у Братислави: 

– Ја сам студирала у Братислави, мој супруг је живео у Аустрији и упознао ме је на једном концерту где сам певала и тако је то познанство кренуло. Он је стално долазио за мном и једном ми је рекао како ћу бити његова жена, а ја сам тада њему одговорила како нема шансе. Није прошло неколико месеци, чак сам му и погрешну адресу дала, али судбина је имала другачије планове – била је искрена Анка, па описала тренутак како јој је муж помогао да пређе границу: 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Nikad nije kasno

 

- Једног дана вратила сам се у стари студентски дом, и он је седео тамо. То је заиста тако било, питала сам га шта ради ту каже да ме је тражио и чекао да дођем. Тада сам остала без речи, заиста је била судбина и тако је то кренуло– објаснила је такмичарка.

Први проблем са којим се певачица сусрела били су папири: 

- Било је много тешко, али ја сам се заљубила и била сам спремна да одем у Аустрију по сваку цену. Пошто нису хтели да ме пусте на леп начин, муж ме је сакрио у кола и превезао преко границе - присетила се Анка која и данас тамо живи са породицом.

Певачица је са својим мужем засновала породицу, а када је реч о напуштању студија, није се покајала.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: