Talentovana pevačica se u životu susrela sa mnogim preprekama, a jedna od njih je bila kad je napustila muzičku akademiju u Bratislavi: 

– Ja sam studirala u Bratislavi, moj suprug je živeo u Austriji i upoznao me je na jednom koncertu gde sam pevala i tako je to poznanstvo krenulo. On je stalno dolazio za mnom i jednom mi je rekao kako ću biti njegova žena, a ja sam tada njemu odgovorila kako nema šanse. Nije prošlo nekoliko meseci, čak sam mu i pogrešnu adresu dala, ali sudbina je imala drugačije planove – bila je iskrena Anka, pa opisala trenutak kako joj je muž pomogao da pređe granicu: 

Foto: Printskrin/Jutjub/ Nikad nije kasno

 

- Jednog dana vratila sam se u stari studentski dom, i on je sedeo tamo. To je zaista tako bilo, pitala sam ga šta radi tu kaže da me je tražio i čekao da dođem. Tada sam ostala bez reči, zaista je bila sudbina i tako je to krenulo– objasnila je takmičarka.

Prvi problem sa kojim se pevačica susrela bili su papiri: 

- Bilo je mnogo teško, ali ja sam se zaljubila i bila sam spremna da odem u Austriju po svaku cenu. Pošto nisu hteli da me puste na lep način, muž me je sakrio u kola i prevezao preko granice - prisetila se Anka koja i danas tamo živi sa porodicom.

Pevačica je sa svojim mužem zasnovala porodicu, a kada je reč o napuštanju studija, nije se pokajala.

(Blic)

BONUS VIDEO: