Зграда у којој борави у Београду, као и породични дом у Пријепољу, били су под лупом, а околина је и те како имала шта да каже при сусрету са седмом силом.

Фото: В. Данилов

 

 

Након што су се мало смириле страсти, међутим, народ из његовог родног краја за једне је медије истакао да је певач, наводно, љут на њих, јер су бројне ствари изнели у јавност. 

- Џенан није био овде откако се све издешавало. Ми не смемо ништа више да причамо, свима нам је замерио што смо онда када се све оно дешавало говорили за медије. Тако су нам пренели, није нам он лично рекао, јер није ни био овде - објаснио је за „Курир" извесни комшија, па онда и тихо прокоментарисао како је сада певачева породица. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Све је океј. Они су и много пре свега овога живели без његовог свакодневног боравка у кући, па им ни ово није велика промена. Много слабије комуницирају са свима нама од тада, здраво - здраво и, то је то. Виђамо му бившу жену, све је океј и с њом. Жена живи као што је и живела, само јој је онда, када је све одјекнуло, било свега преко главе па се огласила и реаговала - закључио је он.

Подсетимо, вест да се Џенан разводи одјекнула је средином априла, а Самира се онда и први пут појавила у јавности. Иначе, живела је далеко од знатижељних погледа, иако јој је супруг веома позната личност. 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: