Zgrada u kojoj boravi u Beogradu, kao i porodični dom u Prijepolju, bili su pod lupom, a okolina je i te kako imala šta da kaže pri susretu sa sedmom silom.

Foto: V. Danilov

 

 

Nakon što su se malo smirile strasti, međutim, narod iz njegovog rodnog kraja za jedne je medije istakao da je pevač, navodno, ljut na njih, jer su brojne stvari izneli u javnost. 

- DŽenan nije bio ovde otkako se sve izdešavalo. Mi ne smemo ništa više da pričamo, svima nam je zamerio što smo onda kada se sve ono dešavalo govorili za medije. Tako su nam preneli, nije nam on lično rekao, jer nije ni bio ovde - objasnio je za „Kurir" izvesni komšija, pa onda i tiho prokomentarisao kako je sada pevačeva porodica. 

Foto: ATA images

 

 

- Sve je okej. Oni su i mnogo pre svega ovoga živeli bez njegovog svakodnevnog boravka u kući, pa im ni ovo nije velika promena. Mnogo slabije komuniciraju sa svima nama od tada, zdravo - zdravo i, to je to. Viđamo mu bivšu ženu, sve je okej i s njom. Žena živi kao što je i živela, samo joj je onda, kada je sve odjeknulo, bilo svega preko glave pa se oglasila i reagovala - zaključio je on.

Podsetimo, vest da se DŽenan razvodi odjeknula je sredinom aprila, a Samira se onda i prvi put pojavila u javnosti. Inače, živela je daleko od znatiželjnih pogleda, iako joj je suprug veoma poznata ličnost. 

(Kurir)

BONUS VIDEO: